Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kik ölték meg Jézust
  2013-04-14 20:13:20, vasárnap
 
 


Kik ölték meg Jézust

A gyilkos Barabas helyett Jézus vérét kivánták a zsidók közel kétezer évvel ezelőtt, amikor ,,feszítsd meg"-et kivántak rá . Lehet ezt akárhogyan is magyarázni, az eredendő bűn : Istengyilkosság ! Minden zsidó magán hordozza ennek a bűnnek a terhét mind addig, amíg zsidóként élnek ezen a földön . Sokan azt felelik erre, hogy a cionisták rosszak csak, de ez nem igaz . Nem cionisták voltak azok, akik megfeszíttették Isten Fiát, hanem zsidók voltak mind . Cionista csak egy újabb változata a zsidó szélsőségnek, olyan mint kommunista, kozmopolita, haladó szellemű demokrata, liberális és még sorolhatnám hosszan .

Római katonák feszítették meg az igaz, de a zsidók követelésére . Szomorúan látom, hogy a Római Birodalom maradékán felépülő Katholicizmus is ennek a zsidó kórságnak esett áldozatául Atilla hun király halála után . Azóta sem változott semmi ebben a félreértelmezett vallási Bábel toronyban, ahol összemossák Mózes írásaival az Új Testámentumot, Jézus Új Szövetségét az emberiséggel . Vallások mindig voltak, amikor az ember képtelen volt megmagyarázni a mennydörgés robaját, vagy a hosszú tél után kivánta a tavaszt . Mindig imádkozott egy létező, vagy láthatatlan valamihez, amiben Istent látta, vagy gondolta .

Korunk nagyobb vallásai a zsidó vallás kivételével szinte mind a Jézus utáni első évezredben alakultak . Mohammedet 624-ben megszalasztották hívő társai, miután követőivel együtt megalkotta téziseit, aminek tetején Isten állt maga, akit ő Allahnak nevez . Ezt a vallást vették át a perzsák, arabok, majd később a türk népek . 1453-ban elfoglalták Bizánc központját Konstantínápolyt, majd ezután nem sokkal Európa ellen idultak . Felhasználta volna őket az Istambulban székelő Szanhedrin, a zsidóság vezetőinek tartott bölcsek csoportja ? Erre nincsennek bizonyítékok, bár olvastam már erről a változatról is velük kapcsolatban . Hunyadi János még megállította őket 1456-ban a Duna és a Száva folyók összefolyásánál épült Nándorfehérvár mellett, amit ma Belgrádnak neveznek 1920 óta .

740 körül vették fel a zsidók törvényeit a mellettünk élő kazárok, akik ma a zsidóság 90%-át adják, a 10% szefárd zsidó mellett . Ezek a Talmudon nevelkedő hontalan kereskedők zsidóbbak lettek a zsidóknál, amióta a kiválasztottság hóbortját magukra vették . A babiloni Talmud gonoszsága tette olyanná a zsidókat, amilyenekké lettek mára . Mindent akarnak, de semmit sem adnak, nem tesznek hozzá az emberiség alapértékeihez, mert uralkodni akarnak mindenkin amióta világ a világ . Már Mózes alatt is az aranyborjút imádták, nem véletlenül épült Aranybika szálló Debrecenben . Hazátlanok voltak, mert csak a megélhetésük jelentette hazájukat, amit aprópénzre szívesen felcseréltek ha tehették . Megbízhatatlanok voltak, s ezáltal hazaárulóknak is nevezhetnénk őket nyugodtan, ha ez lett volna a hazájuk, de nem az !

Hiába tekergetik a Tóra tekercseit, abban már régen nem az igazságot keresik, hanem önigazolást . Közel 700 év kellett, mire ezzel a zsidó törvénnyel elkészültek a szorgoskezű rabbik . Minden eshetőségre választ adnak arra, amikor nem zsidók közt élnek . Mindenkit ellenségnek tartanak, s vallási ünnepük szinte mindig egy tömeggyilkosságot takar . A purim hetvenezer perzsa életének a kioltására emlékeztet, vagy Jézus halálának megünneplése is az áldozati pászkával .

Nem akarom sorolni azokat a szörnyű eseményeket, amelyek ezekkel az ünnepekkel összefüggésben állnak, mert azokat sokan ismerik már, de meg kell említsem Solymosi Eszter és H Zsófi nevét, akit 1998-ban véreztettek ki Húsvét előtt . Mindenesetre milyen lélekre vall, ha tiszta gyermeki szív dobbanásaiból sajtolja ki imádságához az erőt valaki magának ? Megölték azt az ártatlan gyermeket úgy, hogy egy csepp vért sem találtak a helyszínen ! Solymosi Eszter ruháját is megúsztatták fél évvel a halála után gyilkosai, de mást öltöztettek fel benne ártatlanságuk bizonyítására ! Szörnyű teremtmények ezek, akikben biztosan az ördög lakozik .

Biztosan azért ilyen kegyetlenek, mert a lelkiismeretük helyén felbukkanó emberi érzés kínozza őket . A gyilkos lelkiállapota ez, akit nem csak a rendőr üldöz, az igazságszolgáltatás karja, hanem az a parányi isteni szilánk is, ami mindannyiunkban benne van . Összeesküvést szőnek az egész emberiség ellen . Hitler már korábban rájuk világított a Mein Kampf című kétkötetes könyvében, amit még 1924-ben írt a börtönben, ahová a Weimár-i köztársaság törvényei juttatták . Elméletét is tőlük kölcsönözte, amikor übermentsch-ről beszélt a német néppel kapcsolatban . A zsidók kiválasztottságát akarta megkérdőjelezni vele .

Fondorlatos gondolkodásukkal hatalmi törekvésükkel a népek, nemzetek leigázását, rabszolgasorba juttatását akarják, azt szeretnék, hogy mindenki kivétel nélkül őket szolgálja . Bűnös nép ! A közös bűn kínozza őket . Az Istengyilkosság vádját soha sem lesznek képesek lemosni magukról, mert ma is megtennék ugyanazt megint ! Az erkölcstelenség rombolását hozták rá az emberiségre . Mindent ami szent volt leromboltak a hatalom érdekében . Eszükbe sem jut egy másik ember . A jövendő . A szeretet . Csak a haszon, a másoktól megszerezhető vagyon érdekli őket .

A kereszténység végóráiban olyan egyházak születnek mint a Hit Gyülekezete, ami az USA-ban is divatos egyházzá nőtte ki magát az elmúlt félévszázad alatt . Ezek a cionista érzelmű kereszténynek nevezett egyházak, rengeteg embert kábítottak el PC kifejezésekkel, amivel híveket nyertek maguknak, ahol minden jövedelmükből 10%-ot levonnak, és csak a zsidók érdekeit szolgálják . Ez az agymosott, hinniakaró embertömeg rázúdul mindenre, amire ráirányítja őket az Izrael Lobby . A Jehova tanuit is ők hozták létre a kereszténységgel hasonló gondolatok félresiklatásával . Éneklő, gitározó szerencsétlenek adják át magukat Istent keresve nekik .

Megjelentek közöttünk még a Scientológusok mellett a mormonok is, akik valami óriási titkot őriznek nagy pénzért . Mindenesetre a kereszténység nevében akarják félrevezetni a világot, mert a most választott jezsuita pápa vezette pápaság intézményesen hallgat . A Pópa sem szólhat nyilvánosan hozzánk, mert a kelet nyilvánosan elhatárolódott nyugattól, már 1054-ben . Azóta egyre forgácsolódik a valamikor még Jézusban egységes, egyetemes vagy Katholikus egyház . Milyen az olyan egyház amely szilánkjaira forgácsolódva is hallgat ? Kötelessége lenne szólni pedig, hogy az elkötelezett Istenhívőket jó irányba kormányozza . Nem ! Nem Izrael felé, amit egyre erősebb hangon suttognak, hanem Jézus Krisztushoz, az általa kikövezett damaszkuszi úton .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: félreértelmezett, konstantínápolyt, megbízhatatlanok, kereszténységgel, gondolkodásukkal, megszalasztották, istengyilkosság, kiválasztottság, megfeszíttették, szerencsétlenek, erkölcstelenség, mindannyiunkban, összefolyásánál, megkérdőjelezni, elhatárolódott, lelkiismeretük, nándorfehérvár, scientológusok, alapértékeihez, kifejezésekkel, összefüggésben, rabszolgasorba, törekvésükkel, hazaárulóknak, ártatlanságuk, kereszténység, intézményesen, bizonyítására, megszerezhető, megmagyarázni, összeesküvést, kereszténynek, dobbanásaiból, jövedelmükből, lelkiállapota, katholicizmus, gyilkos Barabas, zsidók közel, terhét mind, cionisták rosszak, újabb változata, zsidó szélsőségnek, zsidók követelésére, zsidó kórságnak, félreértelmezett vallási, ember képtelen, mennydörgés robaját, zsidó vallás, vallást vették, türk népek, zsidóság vezetőinek, zsidók törvényeit, Isten Fiát, Római Birodalom, Jézus Új Szövetségét, Hunyadi János, Solymosi Eszter, Mein Kampf, Izrael Lobby, Jézus Krisztushoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Hazára minden embernek szükség...  Egy lelki imádság  Jó éjszakát  Nevem  Png virág  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Idő  Adakozás  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png kislány  Nagyon különös  Png fotel  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png lepke  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Varga János Veniam - Fontos sz...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zilahy Lajos gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 20  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Szép estét  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  Tavaszi kép  A másik dolog,  Png lepke  Fehér virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Png virág  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Éretlen vers  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Nem számIt  Akarat  Png ház  Soha ne kedvezz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág 
Bejegyzés Címkék
gyilkos Barabas, zsidók közel, terhét mind, cionisták rosszak, újabb változata, zsidó szélsőségnek, zsidók követelésére, zsidó kórságnak, félreértelmezett vallási, ember képtelen, mennydörgés robaját, zsidó vallás, vallást vették, türk népek, zsidóság vezetőinek, zsidók törvényeit, zsidóság 90%-át, kiválasztottság hóbortját, babiloni Talmud, emberiség alapértékeihez, aranyborjút imádták, megélhetésük jelentette, igazságot keresik, zsidó törvénnyel, tömeggyilkosságot takar, purim hetvenezer, kioltására emlékeztet, áldozati pászkával, szörnyű eseményeket, ünnepekkel összefüggésben, erőt valaki, ártatlan gyermeket, csepp vért, halála után, ördög lakozik, lelkiismeretük helyén, gyilkos lelkiállapota, rendőr üldöz, egész emberiség, német néppel, zsidók kiválasztottságát, erkölcstelenség rombolását, hatalom érdekében, másik ember, másoktól megszerezhető, kereszténység végóráiban, elmúlt félévszázad, cionista érzelmű, zsidók érdekeit, kereszténységgel hasonló, kereszténység nevében, most választott, kelet nyilvánosan, olyan egyház, elkötelezett Istenhívőket, általa kikövezett, félreértelmezett, konstantínápolyt, megbízhatatlanok, kereszténységgel, gondolkodásukkal, megszalasztották, istengyilkosság, kiválasztottság, megfeszíttették, szerencsétlenek, erkölcstelenség, mindannyiunkban, összefolyásánál, megkérdőjelezni, elhatárolódott, lelkiismeretük, nándorfehérvár, scientológusok, alapértékeihez, kifejezésekkel, összefüggésben, rabszolgasorba, törekvésükkel, hazaárulóknak, ártatlanságuk, kereszténység, intézményesen, bizonyítására, megszerezhető, megmagyarázni, összeesküvést, kereszténynek, dobbanásaiból, jövedelmükből, lelkiállapota, katholicizmus, testámentumot, forgácsolódva, forgácsolódik, kapcsolatban, megünneplése, megúsztatták, nevezhetnénk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.